Haier varmepumpers intelligente sovefunktion

Behagelig nattesøvn er altafgørende for, at vi kommer godt igennem dagens gøremål med overskud og energi. Vigtige faktorer for din nattesøvn er blandt andet temperatur, støj og lysmængde i rummet.

Haier har udviklet en intelligent sovefunktion, der følger kroppens naturlige, skiftende temperaturer i forskellige sovemiljøer. Funktionen er specielt designet til at tage alle de hensyn, der er nødvendige for en god nattesøvn. Varmepumpen fungerer både ved opvarmning og køling, så temperaturen enten øges eller mindskes flere gange gennem nattetimerne, for at sikre det optimale sovemiljø. Sovefunktionen er naturligvis super lydsvag, så den ikke bemærkes. Derfor er du sikret maksimal komfort og velvære.

Haier Varmpumper - intelligent sovefunktion

Hvorfor skal jeg vælge en Haier luft-til-luft varmepumpe?

Haier adskiller sig fra andre varepumpeproducenter idet vi altid har ét klart fokus: forbrugeren. Vi bestræber os altid på, at lytte til forbrugernes behov og ønsker, så vi kan udvikle de mest fuldendte og tilfredsstillende produkter. Kvalitet, komfort og effektivitet er nøglebegreber og karakteriserer en hvilken som helst model fra Haier.

En varmepumpe fra Haier giver dig unikke og intelligente funktioner, der optimerer din komfort og velvære.

Hvordan virker Wifi styringen?

Haier har gjort det ekstra nemt for dig at kontrollere indeklimaet i din bolig – hvorend du befinder dig. Alle Haier varmepumper er udstyret med et enkelt Wifi system, der gør betjeningen af din varmepumpe super enkel.

Du kan downloade Haiers gratis app SmartAir2  på din mobil, og herfra kan du selv styre blandt andet temperatur, luftstrømmens retning og indstille hvornår din varmepumpe skal være tændt eller slukket. Hvis du foretrækker at bruge den medfølgende fjernbetjening er det naturligvis også muligt.

Haier Danmark WIFI styring
Haier Varmepumper indstilling af ur

Find din forhandler af Haier varmepumper

Er du interesseret i køb af Haier varmepumper, eller vil du gerne vide mere?

Kontakt os på mail, og vi skal sørge for, at du kommer i kontakt med, og er i trygge hænder, hos din nærmeste forhandler af Haier varmepumper.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad siger lovgivningen omkring eftersyn af varmepumper?

Varmepumper med mere end 1 kg kølemiddel fyldning skal gennemgå et lovpligtigt årligt eftersyn. Haiers modeller Dawn Silent og Nebula Compact bruger begge under 1 kg kølemiddel, så ved disse modeller er eftersyn ikke nødvendige.

Må jeg selv montere min nye Haier varmepumpe?

Nej. Ifølge lovgivningen skal man have en autoriseret forhandler til at montere sin varmepumpe. Det er nemt og hurtigt og du er sikret en installation af højeste kvalitet, hvor alt er “gjort efter bogen”. En korrekt installation vil sikrer din varmepumpes drift og levetid.

Hvad gør jeg, hvis min varmepumpe bliver defekt?

Kontakt din forhandler, som installerede varmepumpen. Her vil du hurtigt kunne få hjælp til løsning af det eventuelle problem.

Hvad betyder 10 graders varmefunktion?

Funktionen er udviklet til at holde sommerhuse frostfri i vintermånederne. Varmepumpen vil køre i en meget energibesparende drift, som opretholder en lav, men tilstrækkelig temperatur i sommerhuset, for at modvirke fugt og andre gener.

Udedelen bliver hvid af rimfrost - er den defekt?

Nej. Det er helt normalt, at varmepumpen i vintermånederne bliver dækket af rimfrost, som følge af en kold overflade og fugtig luft.

Haier varmepumpe Crystal Nordic fungerer helt ned til -30 grader, så rimfrost på udedelen er ikke et problem. Dawn og Nebula Green fungerer ned til -15 grader, så de kan også klare de kolde vintermåneder.

Der kommer vand ud af udedelen - er den defekt?

Nej, det er helt normalt. Udedelen afrimer fra tid til anden, og sikrer, at man undgår isdannelse på udedelen i vintermånederne.

Hvordan downloader jeg Haiers gratis app?

Haier Danmarks gratis app SmartAir2 kan hentes til både iPhone og Android i app-store. App’en downloades og herefter skal du forbinde din varmepumpe med app’en via en Wifi forbindelse. Det er nemt og hurtigt.