Haier Danmark Katalog

Haier – navnet på din nye varmepumpe!

Haier er idag verdens suverænt støreste producent af hvidevare og andre husholdningsapparater. Dette mål er nået siden begyndelsen i 1984 fordi Haier konstant lytter til forbrugernes ønsker og stræber efter at tilbyde de, til enhver tid, mest egnede løsninger.

Denne filosofi gælder også når vi ser på Haiers varmepumper og klimaanlæg. I helt nyt R&D udviklingscenter, på 20.000 kvadratmeter, arbejdes der konstant med udvikling af Haier klimaanlæg. I de mere end 120 laboratorier udføres flere end 600 internationale tests for at imødekomme krav fra Europa, Asien, Amerika, Australien, Mellemøsten og 100 andre lange og regioner. Anlæggene testes ved alle tænkelige klimatiske udfordringer – varme, kulde, regn, sne, sol og vind – og med verdens højste testtårn, på hele 106 meter, har vi her med en koncern at gøre, som cil levere tidens og fremtidens mest fuldendte klima løsninger.

Haier AC i Europa - Fokus på miljøet.

Haier er fokuseret på miljøet og bevidst om sit ansvar. Et konstant fokus og udviklingens i nye løsninger er med til at reducere miljøpåvirkninger. CO2 emissioner skal reduceres for at beskytte miljøet og kølemidlet R32 har med en GWP på 657, en værdi som ligger 68% lavere end R410A – samtidigt er dette kølemiddel 3-5% mere effektivt og kræver oven i købet 20% mindre fyldning for at opnåelse af samme kapacitet. Alle tilgængelige modeller lever på til de fælles Europæiske krav omkring Eco-design og energimærkning ligesom de alle er Eurovent certificerede.

Kvalitet og effektivitet - Made in China

I mange år undgik vi kinesiske produkter, men den tid er overstået. Kina er i dag verdens støreste fremstillingsland og når man ser på produktionen af TV, mobiltelefoner, stål og også klimaanlæg tegner Kina sig nu for en fjerdedel af verdens fremstillingsindustri. 16 højt effektive fabrikker i bl.a. Asien – heraf 8 i Kina – producere årligt mere end 20 milioner Haier klimaanlæg , og Haier er i dag veletableret i Europa med lokalt forkrankrede afdelinger i Tyskland, UK, Belgien, Frankrig, Spanien, Italien, Rusland og Polen samt mere end 20 lokale distributører i andre lande inkl. Skandinavien.